До травня 2014-го року на Google Street View буде додана детальна панорама військового меморіального кладовища у Вірджинії, США. Про це повідомляє Mashable.

Google Street View створить можливість здійснювати віртуальні пішохідні прогулянки по одному із найвідоміших військових меморіалів у світі. Для зйомки будуть використані спеціальні рюкзаки-треккеры, за допомогою яких для Street View раніше було відзнято більше сотні пам'ятників в Індії і на Галапагоських островах.

Прес-секретар Арлінгтонського меморіального комплексу Дженніфер Лінч повідомила журналістам, що тема оновлення панорам буде й надалі обговорюватися: щодня відбувається близько 27-30 поховань, тож територія кладовища постійно розширюється.

Арлінгтонське національний цвинтар - місце поховання понад 400 тисяч військовослужбовців США, ветеранів та членів їхніх сімей. Серед тих, хто похований на його території, президент США Джон Ф. Кеннеді, президент США Вільям Говард Тафт, сенатори, судді, астронавти.

Власна панорама, не відображена на Google Maps, є, наприклад, у знаменитого кладовища Пер-Лашез у Парижі, де поховані Лафонтен, Мольєр, Бальзак і інші великі діячі культури, політики і суспільного життя.

Задля здійснення віртуальної екскурсії кладовищем Пер-Лашез перейдіть у розділ «Спадщина» нашого сайту…