Війна Росії проти України триває, продовжують гинути не лише українці, а й вже офіційно російські солдати, повідомляє ТСН.

Саме солдати-строковики, а не лише добровольці з РФ, яких раніше вербували до "ополчення" ЛНР і ДНР. І воєначальникам у багатьох регіонах Росії все частіше доводиться повідомляти про загибель своїх підлеглих їхнім родичам. Як відомо, ще з часів Великої Вітчизняної це робили за допомогою всім відомих "похоронок" - повідомлень на спеціальних бланках, які отримували родичі вбитих на війні солдат.
І ось зараз, мабуть, цих бланків стало надто не вистачати.

Від джерела на Московській поліграфічній фабриці відомо, що ще 26 серпня 2014 року на підприємство надійшло замовлення від МО (міністерства оборони) РФ на виготовлення бланків сповіщення про смерть (в народі - "похоронок"). Кількість - 10 000 штук!!!

Мабуть, це очікуване і допустиме міністерством оборони РФ число жертв з російської сторони у російсько-українській війні.

Отож маємо реальне підтвердження того, що найближчим часом найприбутковішим бізнесом у Росії стане таки надання ритуальних послуг.

Ну що ж, панове, наші вояки про це подбають, будьте певні. Моральний дух вояків-москалів спадає з кожним днем. Адже ні бандерівців, ні фашистів на Донбасі вони не бачать, натомість добровольці із українських батальйонів спецпризначення їх таки добре духопелять. У них бо з бойовим духом все в порядку – дати по руках (і не лише) агресору по-справжньому налаштований кожен із них.