Тіла складували місяцями.

Отож, в американському Толідо правоохоронці виявили в похоронному бюро 11 тіл, які повинні були скінчити свій земний шлях у кремаційних печах. Однак працівники робили це не відразу, а складали тіла "на потім". Така собі «ефективність за Сусловим». За словами місцевої влади, деякі тіла знаходилися в складських приміщеннях уже по декілька місяців.

В даний час правоохоронні органи розпочали слідство. Поліція США отримала ордер на обшук цього бюро ритуальних послуг і буде з'ясовувати причину: справа у різноманітних порушеннях чи в халатності працівників бюро?..

Нагадаємо, нещодавно через халатність працівників моргу в Бразилії чоловік прокинувся на кладовищі в могилі і почав волати. Саме крики і врятували його від загибелі, оскільки його почула жінка. За словами поліцейських, потерпілим виявився колишній співробітник місцевої мерії, який був жорстоко побитий невідомими в протилежній від кладовища частині Сан-Паулу. Чоловіка доставили в лікарню, де його не… привели до тями. А, натомість, - поховали.