На сайті ужгородської міської ради опубліковано регуляторний акт, а саме проект рішення виконавчого комітету "Про тарифи на ритуальні послуги з поховання".

Згідно з документом, в Ужгороді пропонують збільшити тарифи на ритуальні послуги, пов'язані з похованням.

Таким чином, тарифи на ритуальні послуги з поховання, передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг, що надаються Ужгородським ККП, пропонується встановити на такому рівні: - оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання -  10,25 грн; - оформлення свідоцтва про поховання - 7,35 грн; - копання могили вручну та захоронення померлого в літній період: довжиною 2,0 м -  544,98 грн,  довжиною 1,1 м -  224,68 грн; - копання могили вручну та захоронення померлого в зимовий період: довжиною 2,0 м -  795,28 грн, довжиною 1,1 м - 303,16 грн; - монтаж та демонтаж намогильної споруди при організації поховання в існуючу могилу -  142,37 грн.